Nyhetsbrev, juni 2014

Du läser det här. Trevlig sommar!

Tre utbildningar samma helg!

Den 20-21/9 kommer distriktets utbildare köra tre utbildningar på en och samma helg. Tänk på att även du som ännu inte är ledare också kan gå en kurs! Ofta betalar din scoutkår för dessa utbildningar. Läs mer på pdf:en nedan: Utbildningshelg Läs mer »

Vad är Östra regionala utbildningsgruppen?

”Det är vi som ansvarar för utbildningarna i folkhögskolans regi i vår region. Så som Patrull, BAS och SCOUT.” http://nordostra-gotaland.scout.se/utbildning/ostra-regionala-utbildningsgruppen/

Klätterhajk för Utmanare och Äventyrare

Klätterhajken är världens möjlighet för äventyrar- och utmanarscouter att, förutom allt det där mysiga, roliga och spännande en vanlig hajk brukar innebära, uppleva vertikala äventyr och lära sig massor om klättring! Hajken anordnas av nyutbildade klättringsledare från Scouternas folkhögskola, med Läs mer »

Ändrad tid för kanslionsdag 18 juni

Den 18/6 2014 kommer vi ha öppet klockan 12:00-17:00   Välkomna!

Valla scoutkår anordnar träff inför World Scout Jamboree i Japan 2015.

  Du är scout och född efter den 27 juli 1997 samt före den 28 juli 2001, dvs du är mellan 14 och 18 år, så innebär det att du får åka som deltagare till World Scout Jamboree i Japan Läs mer »

Ny skrivare till kansliet

I dag har kansliets nya skrivare installerats, och nu kan vi skriva ut i upp till A3 till kårer i distriktet som endast betalar självkostnadspris. Kontakta kansli@folkunga.net för information.

Kansliet stängt i dag

Tyvärr blir det ingen kanslionsdag i dag onsdag 4 juni. Kontakta kansli@folkunga.net vid frågor.