Film från scouterna som besökte Tanzania

Nu kan du se första filmen från scouterna som gjorde besökte Tanzania i somras! Otroligt häftigt – vi ser fram emot nästa film. Kolla på filmen här

Distriktsenkät

Nu rullar vi ut en enkät till alla i distriktet! Gå in och svara på enkäten nu så vi får in så mycket input som möjligt om vad distriktet egentligen ska göra kommande åren! Du hittar enkäten här>>

Nya utvecklingskonsulenter

Hej! Linnea och Alicia heter vi och är nya utvecklingskonsulenter på Östra regionala kansliet. Vi utgår från Linköping och stöttar kårer i Blekinge, Småland, Öland och Östergötland.     Linnea är född och uppvuxen på Österlen i Skåne. Jag har varit Läs mer »

Arrangera Tre-Ma-Ha 2017

Nu söker vi en arrangör inför Tre-Ma-Ha 2017! Tävlingen har inte blivit av på ett antal år beroende på att vi inte hittat arrangör eller att intresset varit litet när arrangemanget gått ut med kort varsel. Är du en kår, Läs mer »

Välkommen Linnea och Alicia

Nu är det klart att Linnea Hansson Henne och Alicia Sjögren börjar arbeta som konsulenter på Östra regionala kansliet! Alicia skriver såhär: Hej på er! Alicia heter jag och har precis startat mitt arbete som Utvecklingskonsulent på Östra Kansliet. Med en Läs mer »

Policy för arrangemang

Under Aktiviteter och läger kan du nu hitta vår policy för arrangemang som gäller från och med hösten 2016.