Vad är poängen

Sidan är den aktuella informations portalen!!
Vad är poängens sida: https://www.facebook.com/Vadarpoangen/
Hela vecka 19 kommer det släppas spännande, roliga, svåra och kreativa uppdrag i olika storlekar och form på facebook sidan. Många foton/filmer från tävlingen kommer publiceras där samt alla uppdrag så klart. Uppdragen kommer också publiceras på Nordöstra-Götalands scoutdistrikts hemsida, leta bara efter vad är poängen? i kalendern.
Detta är en patrull tävling! Anmälan och mer information om reglerna hittar ni här: https://goo.gl/forms/ddTf8aDyqME2yBOo1
Anmälan öppnas den 9 April och stänger 13 maj.

– Vad är poängen är en patrull tävling. Varje patrull måste bestå av minst 2 personer och max 6 st, Fler medlemmar i en patrull kan underlätta visa moment i tävlingen.
– För att få godkänd på sina uppdrag måste det dokumenteras med bild eller film. I bilden eller filmen måste det finnas minst en medlem i patrullen.
– inget Photoshop eller bilder från internet är tillåtna.
– För varje genomfört uppdrag får laget minst 1 poäng, 2 poängs uppgifter kan endast genomföras om en person från Roverrådet är på platsen annars får man endast 1 poäng.
– Alla bilder/filmer skall skickas till Vad är poängen? Facebook sida via meddelanden (alltså inga inlägg på själva sidan) där det kommer att summeras, alla bilder/filmer kan komma och visas på sidan. Vill man inte vara på den offentliga sidan, så är det bara att skriva det i meddelandet.
-Uppdrag som skickas in som inlägg kommer ej att godkännas.
– Uppdragen är öppna från den dagen de släpps och en vecka framåt.
– Lycka till.

Uppdrag:

Något i varje av regnbågens färger (Röd, orange, gul, grön, lila, blå, indigo)
En autograf från någon som är 53 år
Så många olika löv som möjligt
Tre levande insekter
Något som är 73 cm långt
Något som väger 3 hekto
Någon som har en bror som heter nåt på M
En bild på stadsministern
En katalog
Sex dl vatten