Hoppkul 2018

Gamla Kalmarvägen 2
583 37 Linköping
Hoppkul 2018 @ Hanekinds scoutkår | Östergötlands län | Sverige
Hanekinds scoutkår bjuder in till starten vid Slaka kyrka lördagen 10:e november. Start sker mellan kl 10 och 11, i ankomstordning.

Senast ankomst till start är alltså kl 11. Efter spåret bjuder arrangören på korv, marshmallows och krabbelurer som deltagarna själva får tillaga över öppen eld. Arrangemanget avslutas kl 14.

Har ni frågor om arrangemanget kan ni skicka dem till hanekind.scout@gmail.com

Görs via formuläret nedan senast 5:e november.

Hoppkul 2018

• Gärna på medföljande ledare eller patrulledare som kan nås innan och under arrangemanget.
  • Då det bjuds på korv med bröd och krabbelurer är det bra om vi får in allergier. Det räcker att ni skriver antal och vilken allergi det gäller.

Hoppkul arrangeras i oktober vecka 41. Kommande och tidigare Hoppkul hittar ni i menyn till vänster.

Beskrivning

Arrangemanget ska vara en upplevelse och här har arrangören ganska fria händer men ofta är aktiviteterna uppbyggda kring något särskilt tema. Ibland går scouterna ett spår med olika övningar eller också finns kontroller utspridda över ett område och patrullerna får hitta dit.

Varje patrull ska ha en ledare med sig på arrangemanget och dagen avslutas med fika!

Arrangör

En eller flera kårer är arrangör enligt överenskommelse med Nordöstra Götalands Distriktsstyrelse eller av dem utsedd grupp/person. Arrangerande kår ser till att inbjudan finns hos kårerna 6 veckor innan tävlingen.

Arrangemanget ska läggas upp på distriktets hemsida och kåren anmäler sig där.

Kostnad

Alla arrangemang som arrangeras av enskild kår i samarbete med Nordöstra Götalands scoutdistrikt är avgiftsfria för alla som är anslutna till Scouterna.

Märke

Alla deltagare får ett märke att sätta på sin scoutskjorta.

Övrigt

Eldningsförbud bör det vara under tävlingen, om det inte sker på en utsedd plats. All matlagning sker på patrullernas medtagna stormkök eller liknande. Detta görs bara på matkontrollen. Dricksvatten ska finnas på matkontrollen och om det är möjligt vid ytterligare någon kontroll. Sjukvårdsberedskap ska finnas på kontrollerna och vid mål.