BP Nighthike

BP Nighthike är ett arrangemang för Äventyrarscouter (ca 12-15 år). Arrangemanget genomförs under en helg, lördag-söndag,  vecka 19.

Märke BP Nighthike 2009

Det är inte en tävling utan ska vara en upplevelse.

En eller flera kårer arrangerar enligt överenskommelse med Nordöstra Götalands distriktsstyrelse eller av dem utsedd grupp/person. Arrangerande kår ser till att inbjudan finns hos distriktets kansli för att kunna läggas ut på hemsidan 6 veckor innan arrangemanget.

Anmälan bör ske via mail eller telefon till kårerna som arrangerar. Avgiften bestäms av arrangerande kår. Arrangemanget ska vara självbärande.

Utformningen av arrangemanget är helt upp till arrangerande kår. Det ska vara någon form av upplevelsearrangemang . Patrullen ska laga egen mat. Bära sin egen packning

Det bör vara eldningsförbud om inte speciell plats utses. All matlagning görs på medtagna stormkök eller liknande och bara på särskild plats. Dricksvatten och sjukvårdsberedskap ska finnas.

Kontakta kansliet för frågor eller om du vill arrangera, kansli@nogscout.se eller telefon 013-128565