Filbyterrundan

Filbyterrundan är ett arrangemang för Spårarscouter (ca 8-10 år)

Filbyterrundan arrangeras i april vecka 16. På hösten arrangeras istället Hoppkul i oktober v41.

På Filbyterrundan går spårarscouterna ett spår på ungefär 3km och genomför på vägen olika stationer i sina patruller. Fokus brukar ligga på samarbete och såklart att ha kul!

Ofta brukar dagen avslutas med gemensam fika, exempelvis korvgrillning.

Patrullen får efter genomförd runda ett diplom att sätta upp på väggen i scoutlokalen. Och de

Filbyterrundan, märken

Filbyterrundans tygmärken som alla deltagare får för att sätta på sin scoutskjorta

sön
Filbyterrundan @ KFUM Norrköping Scout
Apr 22 kl. 10:00 – 14:00
Filbyterrundan @ KFUM Norrköping Scout

Årets Filbyterrunda arrangeras av KFUM Norrköping Scout.

Inbjudan till Filbyterrundan 2018

Filbyterrundan 2019
Apr 20 heldag
Filbyterrundan 2019

Ofta brukar dagen avslutas med gemensam fika, exempelvis korvgrillning.