Filbyterrundan 2016 – Linghem

Välkommen till vårt Linghem!

Här finns både skog och fjäll…

När? Söndagen 17 april, Start mellan kl 10-11,  slut ca 15. Vi kommer dela in anmälda patruller i olika startgrupper för att minska väntetiden

Var? Scoutgården i Linghem, se kartan! Åk gärna pendeltåg till Linghem! Scoutgården ligger 5-10 minuter från stationen. Parkering finns vid Linghemsskolan, 5 minuter från Scoutgården.

För vem? Alla spårarscouter i Nordöstra Götalands scoutdistrikt

Hur? Det blir en ca 3 km lång promenad genom skog, över fjäll och genom byn, där patrullen stöter på olika kluriga kontroller och tipsfrågor. Alla som deltar får ett märke. Traditionsenligt kommer en station att innehålla livlinekastning.

Anmälan? Senast 8:e april, via webbformuläret. I anmälan anges kår, patrullens namn samt antal scouter. En patrull består av fyra till åtta scouter samt minst en ledare som följer med patrullen.

Kostnad? 20 kronor per startande scout och ledare, betalas vid starten.

Medtag!

• Matsäck för hela dagen
  • Kläder efter väder
  • Något att sitta på
  • Penna
  • Ett rep på 1 meter
  • Minst en knasig eller fin mössa eller hatt per patrull
  • En vuxen ledare per patrull, gärna men inte nödvändigtvis utrustad med mobilkamera

Frågor? Undrar du över något, skicka ett mail tilljagvillbliscoutnu@gmail.com

Väl mött!

Scoutledarna i Linghems scoutkår

————————————————————————-

Svar på redan frågade frågor:

Kommer det finnas eld? Ja, vi kommer att se till att ha en eld, så det går bra att tillexempel grilla medhavd korv.

Finns det dricksvatten? Japp, eftersom start och mål är vid vår scoutgård finns det dricksvatten i kranen.

Finns det toalett? Ja, vi har toalett i scoutgården