Getingen 2012 – Johannelund

Arrangemanget är redan genomfört, hur inbjudan etc såg ut ser du längst ner på sidan. Men först lite bilder och en hälsning från arrangerande kår…

Getingen 2012 – Johannelund

Här kommer några bilder från Getingen 2012, med undernamnet den stora makaronjakten. Det var tolv lag som samlades på Vivelvägen i ett inte så bra väder. Under tre timmar köpte lagen uppgifter som de genomförde och fick makaroner. Dagen avslutades med tillverkning av konstverk och en vernisage för alla lagen.

Eva i Johannelunds Scoutkår

————————————————————————————

Lördagen (Observera dag och datum) den 29:e september 2012 är det dags, då arrangerar Johannelunds Scoutkår Getingen!

Getingen är ett spännande upplevelsearrangemang för Upptäckarscouter, alltså scouter i ålder ca 10-12 år. Regler.

Samling på Vivelvägen 8 i Johannelund, Linköping, klockan 10:00. Vi räknar med att vara klara ca 14:00.

Anmälan till glad_maria@yahoo.se senast 19/9, men anmäl er gärna så snart som möjligt. Vid anmälan, ange antal scouter. En ledare ska följa med varje patrull.
Eventuella frågor till Eva på 013-160673