Renhornet 2016 – Kärna Scoutkår

scoutlilja-facebook-morkblaHär finns Resultatet för Renhornet 2016!

Kärna Scoutkår välkomnar alla Upptäckare  till

Renhornet 2016

När: Lördag 16 april 2016, kl. 10-15

Var: Kärna scoutgård, Malmslätt Linköping

Renhornet är en årligt återkommande tävling för Upptäckare. Scouterna tävlar i patruller med 3-5 scouter. Tävlingen är en vandring med fem stationer med scoutgrenar. Det kan vara blött så det är lämpligt att ha stövlar på fötterna. Banan kommer vara helt bilfri. Varje kår avgör om deras patruller behöver ha en ledare med.

Patrullerna tar med sig egen matsäck som äts utmed banan. Om mat ska lagas så görs det på eget medhavt stormkök, på anvisad plats. Vid målgång får alla deltagare grillad korv. Där finns även möjlighet att grilla medhavd mat.

Första start är klockan 10. Patrullerna kommer att meddelas starttid några dagar före tävlingen och ska vara på plats 30 minuter före start. Parkering utmed Norrmalmsvägen-Norrgatan vid Kärna Kyrka.

Tävlingen beräknas avslutas vid 15-tiden.

Anmälan: Till info@karnascout.se senast 9/4

Anmälan ska innehålla:

* patrullnamn

* kårtillhörighet

* kontaktuppgifter till en ledare (mail och tel).

Kostnad: 100:- per patrull, betalas till plusgiro 10 09 68 – 7 vid anmälan.

Kontakt: Camilla Persson, info@karnascout.se 0734-184078

Märken, Renhornet