Tårttävling 2011

Årets Tårttävling avgjord!

Och det segrande laget, Hanekinds utmanare har fått till en tårta som inte bara är snygg och ser god ut, utan den platsar även väl in i årets tema, ”gräset är inte alltid grönare på andra sidan”.

Tårttävling 2011 - Vinnartårtan

Tårttävling 2011 – Vinnartårtan – Visst ser den god ut!

Hur årets inbjudan såg ut kan du se nedan:

ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS FÖR DEN ÅRLIGA TÅRTTÄVLINGEN FÖR UTMANARSCOUTER! 26-27/11 2011, Kärna scoutgård.

Man får som vanligt själv ta med sig egen utrustning och ingredienser till tårtorna. Vill man sova lite på natten så kan det vara bra att ha med sig sovsaker. Om ni inte tänkte sova så kommer det att finnas fin fina sällskapspel, massor av trevliga personer och förhoppningsvis film.

Vill ni äta något så kan in antingen ta med pengar till pizza som vi kommer att beställa eller så kan ni ta med mat som ni kan laga till (vi har ett kök).

• Plats: Kärna scoutgård
  • Tid: Lördagen den 26/11 klockan 15.00 till söndagen den 27/11 (vecka 47)
  • Tema: ”gräset är inte alltid grönare på andra sidan”
  • Anmälan: sker till vikdju971@hotmail.com
  • Kostnad: 20 kr (för frukost)

Regler:

• Tårtan ska kunna tuggas
  • Den får inte vara giftig/dödlig

Obs, Extra poäng kommer att delas ut den de som klär ut sig i något som passar in i temat och för deras inlevelse.

PS mutor är helt okej… gärna i form av pengar eller något ätbart. Helst ska alla vara utklädda också.