BP Nighthike 2013 – Motala

Arrangamanget har redan varit, sammanfattning och hur inbjudan såg ut ser du nedan.

Sammanfattning BP Nighthike 2013 – Motala (pdf)

——————————————————

BP Nighthike är ett arrangemang för Äventyrarscouter (ca 12-15 år). Det är inte en tävling utan ska vara en upplevelse. Mer om själva arrangemanget finns att läsa här.

År 2013 genomförs den helgen 4-5 maj, utanför Borensberg. Vi välkomnar alla scouter i åldersspannet, oavsett förbund, distrikt osv.

Sista anmälningsdag 13 april, men anmäl er gärna i god tid.

Årets arrangör är Motala Scoutkår.
Originalinbjudan: Inbjudan till BP Nighthike 2013 – Motala (pdf)

Folkungar!

Det är orostider i riket. Kungakronan som länge funnits bland folkungarna är hotad och en budkavle har gått ut till folkungar för att samla till ting.

Budkavlen förs mellan gårdarna om natten för att undvika  erikar, sverkrar och danska trupper.  I mörkret gömmer sig dock gråmunkar, stigmän och allehanda skogsväsen…

Kom med och hjälp oss sprida budkavlen!

• När: Samling lör 4 maj kl 12.00 Avslutning sön 5 maj kl 11
  • Var: Trädgårdstorp  utanför Borensberg
  • För vem: För äventyrare och deras ledare i och utanför Folkunga Scoutdistrikt.
  • Anmälan: Sker via motala.scoutkar@boremail.com Skriv kår, patrullnamn, deltagarnas namn samt ev allergier. Minst en ledare som känner scouterna ska medfölja. Sista anmälningsdag 13 april, men anmäl er gärna i god tid.
  • Avgift: 50 kr per deltagare. Avgiften sätts in kårvis på Motala scoutkårs bankgiro 5060-5476. Ange BP Nighthike och kår.
  • Utrustning: Hajkutrustning för vandringshajk, vindskydd edy att sova i, liten ryggsäck att bära under vandringen (större delen av packningen kan lämnas på övernattningsplatsen), ficklampa, vattenflaska.
  • Mat: Får ni själva ta med och tillaga på ex trangiakök till lördag lunch, middag samt söndag frukost och ev mellanmål. Nattmat kommer finnas under spåret.
  • Frågor: Hör av dig på motala.scoutkar@boremail.com