Kalender:

Scouternas fredsdag – 100% scout
Sep 21 heldag

Okt 6 – Okt 7 heldag

Hjorthornsjakten är en patrulltävling för Äventyrarscouter, i sann scoutanda, gärna med ett aktuellt tema. Tävlingen arrangeras under en dag i vecka 40. Den innehåller en vandring på högst 7 km. Patrullen tar sig fram gåendes och bär med sig sin egen packning under hela tävlingen.

Okt 19 – Okt 21 heldag

Jamboree on the Internet (JOTI) och Jamboree on the Air (JOTA) är ett internationellt arrangemang på internet respektive över radio som hålls den tredje helgen i oktober varje år. Det är ett av The World Organization of the Scout Movements (WOSM) officiella arrangemang, och världens största scoutevent.

Nov 9 – Nov 11 heldag

Scouternas nationella stämma: