Kalender:

Jan 19 heldag

19/1 håller vi det traditionella pulkaracet Pimp my Pulk i Vallabacken. Kom och tävla med ditt lag i att pimpa och åka pulka! Anmälan är släppt.

Mar 1 heldag

1/3 samlas vi för att spela brädspel och äta tillsammans i Börstorp. För de som vill finns möjlighet till övernattning.

Mar 2 heldag

2/3 håller vi vårt eget årsmöte, tinget. Här tas beslut som gäller allt om rådet i sig och det kommande året, och du får vara med och bestämma! Alla distriktets utmanare har nämligen lika rösträtt på tinget, och alla har möjlighet att lämna förslag i form av motioner till vår e-postadress. Kom och påverka!

Apr 13 heldag

I Gamla Linköping kommer vi 13/4 att ”tävla” i påskäggsjakt. Kom och se vem som kan hitta flest samt det största påskägget!

Apr 27 heldag

Östra Eneby-Haga Scoutkår bjuder återigen in distriktets scouter för ett gemensamt Sankt Georg-firande vid Ågelsjön.

sön
Distriktstämma @ mer info kommer