Scoutshoppen i Linköping

Linköpings scoutkår har under flera år fungerat som lokal representant för Scoutshoppen med öppettider på lovfria måndagar 19-20. Nu har kårens styrelse beslutat att upphöra med detta, men kommer att sälja ut innevarande lager av skjortor, halsdukar, t-shirts och märken Läs mer »

Inbjudan från Hanekind

Hanekinds Scoutkår bjuder in till visning av Visualiseringscentrum i Norrköping. Visningen är för scouter med familj och vänner söndag 11/11 kl 15:00 till ca kl. 18:00 Fika i kaféet, visning bland annat av det nya programmet OpenSpace utvecklad tillsammans med Läs mer »

Nytt nyhetsbrev

Idag, måndag 5/11, skickades det ut ett nytt nyhetsbrev från distriktet. I det påminner vi om demokratijamboree-bussen och Hoppkul som är på lördag 10/11. Ni kan även läsa om Adventsmingel som konsulenterna och Sensus bjuder in till,. Efter minglet bjuder Läs mer »

Arrangemang x3

Det är några arrangemang som går av stapeln i distriktet under hösten. Hoppkul är inte riktigt klart vilken kår som arrangerar, men vi hoppas det blir klart snart. Tre-Ma-Ha 2018 Nu i helgen är det Tre-Ma-Ha hos Motala scoutkår. Det har Läs mer »

Inbjudan till lägerbål

Kvillinge Scoutkår bjuder in till lägerbål 3 oktober. Inbjudan finns i kalendern: http://nordostra-gotaland.scout.se/aktivitet/lagerbal-10ars-jubileum/

Stämmoprotokoll

Stämmoprotokollet från stämman 2018 finns att ladda ner under kårservice – handlingar.

Inbjudan till renhornet publicerat

http://nordostra-gotaland.scout.se/aktivitet/renhornet-2/?instance_id=36855

Handlingar till stämman uppdaterat

Du hittar nu fler handlingar till stämman under kårservice/distriktsstämma:   http://nordostra-gotaland.scout.se/service/distriktsstamma-2018/

Trygga möten 4 mars

Den 4 mars hålls trygga möten i Berga Scoutkår. Läs mer i kalendern!

Lokal för stämman

Stämman kommer hållas i Katedralskolan i Linköping.