Arrangemang x3

Det är några arrangemang som går av stapeln i distriktet under hösten. Hoppkul är inte riktigt klart vilken kår som arrangerar, men vi hoppas det blir klart snart.

Tre-Ma-Ha 2018

Nu i helgen är det Tre-Ma-Ha hos Motala scoutkår. Det har anmälts 11 lag och vi hoppas de kommer få en trevlig helg.

Utöver Tre-Ma-Ha så anordnar Motala scoutkår sin årliga Scout 5 kamp helgen den 29:e – 30:e september. Mer information om det hittar ni på deras Facebook-sida.

Getingen 2018

Treklöver scoutkår arrangerar Getingen lördagen den 29:e september vid Kullerstad Väsby Gård 5 i Kimstad. Arrangemanget startar kl. 10:00. Anmälan hittar ni här.

Hjorthornsjakten 2018

Jesus Söner scoutkår arrangerar Hjorthornsjakten lördagen den 13:e oktober vid Vidingsjö Motionscentrum i Linköping. Arrangemanget startar kl. 12:00. Anmälan hittar ni här.