Nytt nyhetsbrev

Distriktsstyrelsen hade ett mycket inspirerande möte hos S:t Gabriels Scoutkår och S:ta Maria Eketorps Scoutkår.

Idag, måndag 5/11, skickades det ut ett nytt nyhetsbrev från distriktet.

I det påminner vi om demokratijamboree-bussen och Hoppkul som är på lördag 10/11.

Ni kan även läsa om Adventsmingel som konsulenterna och Sensus bjuder in till,. Efter minglet bjuder distriktet in till ordförandeträff, där ni även får bjuda med en person till från er kår, för gemensamma frågeställningar och julmat. Detta sker söndagen den 9:e december.

Vi tipsar även om Scoutfrossan, en helg full med utbildningar och workshops som Norra Småland, Dacke & Nordöstra Götalands scoutdistrikts utbildare bjuder in till.

Klicka här för att läsa nyhetsbrevet i sin helhet.

Klicka här för att anmäla er till nyhetsbrevet.

Klicka här för att bidra till nästkommande nyhetsbrev.