Låna lokaler

Behöver du för scoutverksamhet ibland tillgång till lokaler för konferens, styrelsemöte, utbildning eller liknande?

Nordöstra Götalands scoutdistrikts kansli

I Linköping, på Gamla Tanneforsgatan 21, finns distriktets kansli. Det är dagtid och en del kvällar arbetsplats för fyra personer, övrig tid kan kårer, arbetsgrupper och liknande låna det kostnadsfritt.

Det finns tillgång till mötesplats för 10-12 personer, trådlöst internet, skrivare, projektor, whiteboard, kaffebryggare med mera.
Utanför finns 5-6 st P-platser. Det är cirka femton minuters gångväg till centrala Linköping och ungefär detsamma till Resecentrum.
Lokalbussar (16 och 17) stannar precis utanför.

Nordöstra Götalands scoutdistrikts kansli.

Distriktet äger även ett hus i Norrköping, Scoutborgen. Huset är för närvarande uthyrd till annan föreningsverksamhet och därför inte möjligt att låna.

Övriga Lokaler

• Valla scoutkår har en scoutgård belägen i pittoreska Gamla Linköping, nära till Vallaskogen. Lokalen ligger nära till kollektivtrafik och går att hyra till planeringsmöten, evenemang eller fest. Mer info och bokning.
  • S:t Lars scoutkår äger två stycken scoutstugor, Kåken vid sjön Stora Rängen och Gammalkil (G-kil) strax söder om Nykil. De båda stugorna ger möjligheter till äventyr både i skog och mark men även på sjön. Länk till S:t Lars scoutkårs sida med stugorna.
  • Linköpings scoutkår har gården Lövsveden, som ligger utanför Rimforsa, ca 3,5 mil från Linköping.
    Området har ett flertal hus samt skog och ängar, vilket gör att det lämpar sig både för kursverksamhet och läger. Länk till Linköpings scoutkårs sida om Lövsveden.
    Hur man hyr anläggningen.

Kontakta distriktet om du letar efter något annat, vi kanske kan tipsa. Vill du att din kårs lokal ska finnas med på den här listan? Maila kansli@nogscout.se