Låna lokaler

Behöver du för scoutverksamhet ibland tillgång till lokaler för konferens, styrelsemöte, utbildning eller liknande?

Nordöstra Götalands scoutdistrikts kontor

I Linköping, på Apotekargatan 14, hyr distriktet ett kontor hos Sensus. Här finns det tillgång till rum i olika storlekar, skrivare, projektor, whiteboard, kaffebryggare med mera.

Kontoret ligger i centrala Linköping med flera parkeringshus i närheten, ca fem minuters gångväg. Till Resecentrum tar det ungefär femton minuter. Närmsta busshållplats är Stora Torget Linköping, här stannar Lokalbussar (3, 13, 25 och 232).

Boka via epost: styrelsen@nogscout.se.

Distriktet äger även ett hus i Norrköping, Scoutborgen. Huset är för närvarande uthyrd till annan föreningsverksamhet och därför inte möjligt att låna.

Övriga Lokaler

• Valla scoutkår har en scoutgård belägen i pittoreska Gamla Linköping, nära till Vallaskogen. Lokalen ligger nära till kollektivtrafik och går att hyra till planeringsmöten, evenemang eller fest. Mer info och bokning.
  • S:t Lars scoutkår äger två stycken scoutstugor, Kåken vid sjön Stora Rängen och Gammalkil (G-kil) strax söder om Nykil. De båda stugorna ger möjligheter till äventyr både i skog och mark men även på sjön. Länk till S:t Lars scoutkårs sida med stugorna.
  • Linköpings scoutkår har gården Lövsveden, som ligger utanför Rimforsa, ca 3,5 mil från Linköping.
    Området har ett flertal hus samt skog och ängar, vilket gör att det lämpar sig både för kursverksamhet och läger. Länk till Linköpings scoutkårs sida om Lövsveden.
    Hur man hyr anläggningen.
  • Kärna Scoutkår har en scoutlokal vid naturreservatet Kärna mosse. Mer info och bokning.

Kontakta distriktet om du letar efter något annat, vi kanske kan tipsa. Vill du att din kårs lokal ska finnas med på den här listan? Maila it@nogscout.se