Rekrytering

Scouterna rekryterar alltid nya medlemmar, men vid skolstart brukar vi fokusera lite extra på rekrytering och genomför bland annat en centralt stöttad rekryteringskampanj.

Längre ner på sidan finns guider, broschyrer och liknande att tanka hem, mängder med bra tips.

Många kårer tar hjälp av Scouterna och Nordöstra Götalands scoutdistrikt för tips eller kanske för assistans under skolrekrytering eller liknande – tjänster som  ingår i medlemsavgiften! Här finns kontaktuppgifter.

Förutom det finns det marknadsföringsmateriel att låna kostnadsfritt, titta in här. Kom bara ihåg att boka i god tid, speciellt under rekryteringsperioder. Hämtas och återlämnas på kansliet, Gamla Tanneforsvägen 21 i Linköping.

Här hittar du allt material du behöver för att visa upp Scouterna och rekrytera nya medlemmar.

Kompisrekrytering

En scout som tar med sig en eller flera kompisar på ett möte, kan få ett fint kompismärke att sätta på skjortan. En enkel och populär rekryteringsmetod. Mer om kompismärket »

Filmer

För att visa upp vad scouting handlar om kan du använda de här filmerna. Filmer »