Kompisrekrytering

kompisrekrytering

Den populära kompisrekryteringen är öppen för alla scouter oavsett ålder, i Nordöstra Götalands scoutdistrikt.

Reglerna är enkla: Varje scout som tar med sig en kompis till ett scoutmöte får ett kompismärke i silver, varje scout som tar med tre olika kompisar till något scoutmöte får kompismärket i guld. Ge gärna scouterna en begränsad tid för att få ihop sitt märke.

Vill kåren att kompisar även ska inkludera vuxna som föräldrar med mera, så finns inget hinder för det.

Det finns inga krav på att kompisen börjar i scouterna, se det mer som ett sätt att visa upp scouting, tänk på att ”alla ska få frågan”.

Snygga märken att sätta på skjortan eller tröjan.

Hur får scouten sitt märke?

Låt det gå ett tag, sedan skriver du ner följande och beställer märken från: kansli@nogscout.se:

• scoutkårens namn
  • leveransadress för märkena
  • antal silvermärken
  • antal guldmärken

Du kan även hämta märken på kansliet.

Märkena betalas av distriktet. Kåren och/eller scouten betalar alltså ingenting, inte ens frakt.

Frågor ställs till kansli@nogscout.se eller på 013-128565.