Roverscout

unnamed

Roverscouting fyller 100 år!!

1918 dyker för första gången order Roverscout upp i en engelsk scouttidning nu 2018 fyller roverscouting så klart 100 år och det firas över hela världen med projekt och roliga utmaningar. I Sverige planeras ett härligt DIY-projekt för alla roverscouter till sommaren där du som vill kan vara med och göra en insats för att göra världen lite bättre. Detta kommer sedan utgöra grunden för en jubileumsfilm och på demokratijamboree i november firar vi loss med tårtkalas. Detta vill du inte missa.

Följ Roverscouterna på Facebook för löpande uppdateringar. Kontakta den ideella arbetsgruppen genom att maila rover100@scouterna.se

Aktuella Rovertips.

• I vår har vi planerat in två dagsutflykter och två hajker. Det brukar även dyka upp mer spontana träffar med kortare varsel. Våra inplanerade aktiviteter finns i schemat längst ner på sidan, så ta en titt där om du önskar ligga steget före. Där finns även många av distriktets arrangemang.
  • Har du missat något av Roverrådets fantastiska arrangemang? Ta en titt på vår bildbank.

Arrangemang för roverscouter hittar du här. Har du ett Facebook-konto får du jättegärna gå med i gruppen Roverscouter i Nordöstra Götalands Scoutdistrikt. Passa också på att gilla Roverrådets Facebook-sida!

Sångsugen? Prova Roversången!

Roversången

rover_symbol_500x500px

Kalender med arrangemang och liknande passande Roverscouter: