Utmanarscout

alder-utmanare

Som utmanarscout får man mycket eget ansvar. Om du känner för att träffa andra utmanare så finns Utmanarrådet där för dig och arrangerar sådana aktiviteter. Exempel på coola händelser finns under fliken ”Aktiviteter”.

Kalender med arrangemang och liknande passande utmanarscouter:

Utmanrrådet: Pimp my Pulk @ Vallabacken
Jan 19 heldag

19/1 håller vi det traditionella pulkaracet Pimp my Pulk i Vallabacken. Kom och tävla med ditt lag i att pimpa och åka pulka! Anmälan är släppt.

Kolla in facebook eller kontakta utmanarradet@nogscout.se för mer information.

Mar
fre
Utmanarrådet: Spel- och tacokväll @ Börstorp
Mar 1 heldag

1/3 samlas vi för att spela brädspel och äta tillsammans i Börstorp. För de som vill finns möjlighet till övernattning.

Mar
Utmanarrådet: Ting
Mar 2 heldag

2/3 håller vi vårt eget årsmöte, tinget. Här tas beslut som gäller allt om rådet i sig och det kommande året, och du får vara med och bestämma! Alla distriktets utmanare har nämligen lika rösträtt på tinget, och alla har möjlighet att lämna förslag i form av motioner till vår e-postadress. Kom och påverka!

Utmanarrådet: Påskäggsjakt @ Gamla Linköping
Apr 13 heldag

I Gamla Linköping kommer vi 13/4 att ”tävla” i påskäggsjakt. Kom och se vem som kan hitta flest samt det största påskägget!

Sankt Georg-firande @ ÖEH Scoutkår
Apr 27 heldag

Östra Eneby-Haga Scoutkår bjuder återigen in distriktets scouter för ett gemensamt Sankt Georg-firande vid Ågelsjön.

Mer information kommer.

Tre-ma-ha 2019 @ Mer info kommer