Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Avdelningsledarträff för upptäckarledare

26 maj 18:30 - 20:00

Ledare

Östra regionens avdelningsledarträffar 2020

Varmt välkommen till Östra regionens avdelningsledarträffar 2020! Det kommer att arrangeras fyra träffar med fokus på en åldersgrupp per träff. Syftet med träffarna är att ge verktyg som bidrar till att göra det enklare och roligare att vara scoutledare. Dessa träffar passar dig som är ledare för en åldersgrupp och vill vässa dina kunskaper, ska byta avdelning till hösten och lära dig om programmet för den åldersgruppen eller för dig som ska bli ledare för första gången.

Vi kommer att djupdyka i varje åldersgrupps böcker, målspår, metoddelar, aktivitetspaket med mer för att du som ledare sedan kunna plocka russinen ur kakan inför höstens planering. Extra fokus blir det på att få scouterna att att vilja stanna längre i verksamheten och vi kommer diskutera sätt att bidra till kårens rekrytering genom program. Det gör vi med avstamp i learning by doing och Scouternas medlemsutveckling och exitundersökning.

Scouting är utan tvekan den bästa fritidssysslan för barn och unga – här får du som ledare chans att reflektera och inspireras för att utveckla vår verksamhet.

Träffen hålls digitalt via verktyget Zoom (en länk till mötet skickas ut när du anmäler dig i länken genom knappen) klockan 18.30-20 med drop in från 18. Ledare för hela östra regionen är inbjudna (Norra Smålands scoutdistrikt, Nordöstra Götalands scoutdistrikt och Dacke scoutdistrikt) och NSF och Equmenia.

25 maj: Avdelningsledarträff för spårarledare
26 maj: Avdelningsledarträff för upptäckarledare
2 juni: Avdelningsledarträff för äventyrarledare
3 juni: Avdelningsledarträff för utmanarledare

Anmäl dig senast dagen innan respektive avdelningsledarträff.

Arrangör: Scouterna (Östra regionens utvecklingskonsulenter Adam Lundberg, Hanna Edwall och Sofie Moberg.)
Kontakt: adam.lundberg@scouterna.se eller 0720-77 37 37

Varmt välkomna – vi hoppas på god uppslutning, då blir det som roligast!

Till anmälan