Arrangemang och läger

*Information om bidrag för att göra arrangemangen kostnadsfria har inte tydligt gått ut till arrangörerna i höst och vi ber om ursäkt för detta! Vi hoppas kunna se till att kommande arrangemang får del av bidragen.*

Arrangemang och läger

Alla arrangemang som arrangeras i samarbeta med Nordöstra Götalands scoutdistrikt är avgiftsfria för alla som är anslutna till Scouterna. Här hittar du vår bidragspolicy.

I menyn till vänster hittar du arrangemang och läger som anordnas av och/eller i distriktet. Förutom dessa finns det övernattningar, hajker, äventyr och läger som anordnas av kårer och andra distrikt. För att inte tala om allt spännande som man kan vara med på i andra länder:

Nedan har du en kalender för arrangemang och läger i distriktet.

tis
Julmys
Dec 12 kl. 18:00 – 20:00

Julmys och avslutning av höstterminen, mer info kommer!

sön
Legend 2018 @ Lägerledningen söker lägerplatser
Jul 29 – Aug 4 heldag

Sommaren 2018 kommer lägret LEGEND ta dig med på en resa med både äventyr, storytelling och nya kamrater!
Preliminära datum för lägret är 29/7–4/8 2018 och plats letar lägerledningen efter med ljus och lykta.

Följande distrikt är med och skapar lägret: Dacke Scoutdistrikt, Kalmar distrikt av Nykterhetsrörelsens Scoutförbund, Kronoberg-Blekinge distrikt av Nykterhetsrörelsens Scoutförbund, Nordöstra Götalands Scoutdistrikt och Norra Smålands Scoutdistrikt. Förhoppningsvis kommer även andra distrikt inom samma geografiska område vara med.

Legend2018 – Lägerbrev 1

www.facebook.com/legend2018scout