Barn och unga på Jamboree17

Bli scout nu

Distriktet skickar ut ett nyhetsbrev en gång i månaden med nyttig information för alla kårer i distriktet.

Följ länkarna för att läsa redan utskickade nyhetsbrev eller för att skriva upp er på listan så att du får nästa brev som kommer. Vill man bidra med något till nästkommande nyhetsbrev går det bra att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mail till it@nogscout.se.

Här hittar du distriktets nyhetsbrev.

Här kan du skriva upp dig på vår lista.

Jag vill bidra till nyhetsbrevet!

• Här kan du skriva allt du vill att vi ska informera på i nästa nyhetsbrev! Vill du ladda upp en fil gör du det nedan. Lägg gärna till en bild till ditt inlägg. Vi förbehåller oss rätten att disponera bild och text som vi vill när du skickat in det, exempelvis korta ner texten eller rätta stavfel mm, samt använda bilden på vår hemsida.