Marknadsföringsmateriel

Här ser du lite av det som går att låna till marknadsföringsaktiviteter i kåren med mera.

Hela sortimentet kan du se på pdf:en här: Marknadsföringsmateriel

Boka innan för att vara säker på att det du vill låna inte redan är utlånat. Kontakta kansli@nogscout.se eller telefon 013-128565.

Banderoll, ca 70*200 cm. Med öglor för upphängning. Perforerat material för att klara vind bra. Fungerar bra för utomhusbruk.

Banderoll med öglor för upphängning. I plastmaterial, så den fungerar att använda utomhus. Storlek ca 70*220 cm.

Banderoll med öglor för upphängning. I plastmaterial, så den fungerar att använda utomhus. Storlek ca 150*200 cm.

Banderoll med öglor för upphängning. I plastmaterial, så den fungerar att använda utomhus. Storlek ca 100*250 cm.

Beachflagga på stativ passande plan yta. Totalhöjd ca 230 cm. För ute- eller innebruk.

Roll-ups, "Roligt bus..." ca 200*80 cm Roll-ups, "Rolig fritid..." ca 200*80 cm Roll-ups, "bliscout.nu" ca 200*80 cm De fungerar bäst för inomhusbruk, ganska vindkänsliga.

Roll-ups, ”Roligt bus…” ca 200*80 cm
Roll-ups, ”Rolig fritid…” ca 200*80 cm
Roll-ups, ”bliscout.nu” ca 200*80 cm
De fungerar bäst för inomhusbruk, ganska vindkänsliga.

Banderoll med öglor för upphängning. I plastmaterial, så den fungerar att använda utomhus. Utskurna hål, vilka kan fungera som mpl för bollkasting etc. Storlek ca 150*200 cm.