Marknadsföringsmateriel

Här ser du lite av det som går att låna till marknadsföringsaktiviteter i kåren med mera.

Hela sortimentet kan du se på pdf:en här: Marknadsföringsmateriel
Listan är från 2014 och inte aktuell, en ny är under uppbyggnad. Kontakta distriktsstyrelsen om ni har några frågor.

Boka innan för att vara säker på att det du vill låna inte redan är utlånat.
Kontakta styrelsen@nogscout.se

Banderoll, ca 70*200 cm. Med öglor för upphängning. Perforerat material för att klara vind bra. Fungerar bra för utomhusbruk.

Banderoll med öglor för upphängning. I plastmaterial, så den fungerar att använda utomhus. Storlek ca 70*220 cm.

Banderoll med öglor för upphängning. I plastmaterial, så den fungerar att använda utomhus. Storlek ca 150*200 cm.

Banderoll med öglor för upphängning. I plastmaterial, så den fungerar att använda utomhus. Storlek ca 100*250 cm.

Beachflagga på stativ passande plan yta. Totalhöjd ca 230 cm. För ute- eller innebruk.

Roll-ups, "Roligt bus..." ca 200*80 cm Roll-ups, "Rolig fritid..." ca 200*80 cm Roll-ups, "bliscout.nu" ca 200*80 cm De fungerar bäst för inomhusbruk, ganska vindkänsliga.

Roll-ups, ”Roligt bus…” ca 200*80 cm
Roll-ups, ”Rolig fritid…” ca 200*80 cm
Roll-ups, ”bliscout.nu” ca 200*80 cm
De fungerar bäst för inomhusbruk, ganska vindkänsliga.

Banderoll med öglor för upphängning. I plastmaterial, så den fungerar att använda utomhus. Utskurna hål, vilka kan fungera som mpl för bollkasting etc. Storlek ca 150*200 cm.